Geen categorie

Maatregelen coronavirus

By 22 maart 2020 No Comments

Beste cliënten,

Wij streven er in onze praktijk altijd naar om u de best mogelijke zorg te bieden.
Nu de wereld te maken heeft met een uitbraak van COVID-19 (coronavirus) en wij deze situatie nauwlettend blijven volgen, willen we je graag persoonlijk informeren over de RIVM voorzorgsmaatregelen die wij hebben genomen om uw gezondheid en die van onze werknemers te beschermen.

Allereerst:
In verband met de aangescherpte maatregelen van het RIVM rondom het coronavirus willen we jullie vragen bij (lichte) griepverschijnselen, verhoging/koorts of verkoudheid (hoesten, keelpijn) niet naar de praktijk te komen en uw afspraak te annuleren. Dit mede omdat wij ook een kwetsbare patiëntenpopulatie hebben die in onze praktijk behandeld worden.
Indien u in contact bent gekomen met iemand die mogelijk besmet is met het COVID-19, maar zelf geen verschijnselen heeft, verzoeken wij u toch de afspraak te annuleren.

Indien u komt:
Hygiëne is in deze situatie erg belangrijk om verspreiding van dit virus te voorkomen.
Dit betekent dat wij vragen de volgende maatregelen in acht te nemen:
 Wij vragen je alleen naar de afspraken te komen. I.v.m met jullie en onze veiligheid is het voorlopig helaas niet toegestaan om partners, kinderen, familie of vrienden mee te nemen naar een afspraak. Alleen een kind / baby mag vergezeld worden door een begeleider.
 geen handen schudden.
 hoesten en/of niezen in de binnenkant van elleboog.
 thuisblijven bij verkoudheidsklachten.
 Gooi papieren zakdoekjes meteen na gebruik weg.
 regelmatig handen wassen (20 sec)

Tot slot vinden we het belangrijk dat jullie weten dat ook wij deze restricties enorm vervelend vinden. Zoals jullie weten nemen wij ons vak heel serieus en hebben wij het geven van goede zorg hoog in het vaandel staan.
Echter is jullie, en onze, gezondheid zo belangrijk dat we helaas genoodzaakt zijn tot deze (hopelijk tijdelijke) restricties.

Met vriendelijke groet,

Osteopathie Guy Aussems